Intensa Setmana Cultural de la UDP ‘Penya El Frare’ de Muro

La UDP ‘Penya El Frare de Muro’ ha viscut un intens inici del mes de novembre en ocasió de la celebració de la seua Setmana Cultural, una cita tradicional i molt esperada pels jubilats que ha complit en aquesta ocasió 27 anys.

Els actes van arrancar el dissabte 2 de novembre, amb el campionat de vedats i aquests van tindre continuïtat el dilluns dia 4 amb una missa en homenatge als jubilats difunts que es va celebrar en l’ermita de la Verge dels Desemparats.

Així mateix, durant la setmana, es van dur a terme preparades propostes culturals entre les quals va destacar la representació de la comèdia ‘Unes sabates de color corinto’ de Rafael Calvo a càrrec del Grup de Teatre dels Jubilats, Pensionistes i Simpatitzants de l’entitat.

Per part seua, el dimecres Virgili Colomina i José Luis Peiró van impartir una conferència en el Centre Cultural titulada ‘Homenatge al món del cinema de Muro’ i el divendres dia 8 es va celebrar el tradicional menjar de germanor a la qual van assistir els socis de l’entitat així com les autoritats municipals.

Assenyalar que un dels actes més esperats, i emotius, va ser la Coronació de la Reina de la UDP ‘Penya El Frare’ 2019, una responsabilitat que assumeix Ana Rebagliato acompanyada de Mari Ferrándiz i Maribel Rebagliato com a Dames d’Honor.

Foto: La coronació de la reina i les dames d’honor sempre genera expectació

Send this to a friend