El Patí Alcodiam cedeix la seua primera derrota de la temporada davant un rival directe

Els rivals ferits sempre són els més difícils de calibrar perquè mai saps el seu nivell de perillositat. El Sant Cugat era un equip contra les cordes que d’haver perdut davant el Alcodiam haguera quedat molt tocat en la classificació.

Amb aqueix nivell d’angoixa, els de Lorenzo Pastor es van trobar amb un rival que va posar tota la carn a la graella, conscient que enfronte hi havia un contrari que de guanyar s’anava a set punts.

Aqueix caminar a la vora del precipici va ser l’estímul que va trobar el Sant Cugat per a quallar la seua actuació més completa del que portem de temporada, en la qual va acabar traient del partit a un Alcodiam desconegut, molt allunyat d’aqueix equip poderós que estava liderant la taula.

Va contrastar el mal partit dels de Lorenzo Pastor, amb l’encert de Gonzalo Pérez, autor dels quatre gols blaugranes. El Alcodiam mai va estar en el partit, ho va deixar tot en mans de la inspiració de l’asturià, però no li va acabar aconseguint enfront d’un rival que va jugar en equip i que sempre que va mossegar, va fer molt de mal.

Mentre que Gonzalo Pérez va endollar tot allò que li arribava, el Alcodiam es va mantindre en la baralla. Poc podia fer el Sant Cugat enfront d’un rival que es va anar al descans amb quatre gols amb la signatura de l’asturià.

En la segona part, les alegries van canviar de barri. El local David Yepes, que ja havia marcat en la primera, va anotar dues, a més dos gols que van servir perquè el Sant Cugat obrira definitivament bretxa en el marcador.

Després d’anotar Joan Farnés el cinqué, els locals van cometre la desena falta, la qual cosa donava dret al Alcodiam a llançar un directe, que Gonzalo Pérez no va aconseguir convertir. Després van vindre sis minuts en els quals els blaugranes van veure fins a tres blaus que van acabar de traure definitivament al Alcodiam del partit.

Amb 7-4, els blaugranes van buscar de qualsevol manera aqueix gol que els donara alguna esperança, de fet van tindre tres ocasions, una d’elles molt clara de Deri Mataix, però el Sant Cugat va acabar colpejant dues vegades més la porteria de Guiri. A setze segons del final, Marc Grau va poder maquillar el marcador final, però no va encertar a convertir el directe després de la quinzena falta del Sant Cugat. El dissabte arriba el líder Vendrell al pavelló Miguel Sarasa.