Una vintena d’empreses es van donar cita en el Àgora amb ‘Alcoi Gastronòmic’

Les primeres jornades ‘Alcoi Gastronòmic’ que organitza l’Ajuntament d’Alcoi en col·laboració amb l’Associació de Turisme Alacant Interior, han continuat aquest passat cap de setmana amb la fira de productes agroalimentaris que s’ha celebrat en l’Àgora i que ha comptat amb la participació d’una veintena d’empreses, principalment d’Alcoi. Les signatures han exposat productes típics de la zona, elaborats artesanalment i d’alta qualitat.

La inauguració va tindre lloc el dissabte al matí, amb assistència de la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, i la presidenta d’Alacant Interior, Indira Amaya, entre altres representants municipals i del sector. Durant tota la jornada, l’espai va rebre una gran afluència de visitants, que van gaudir de la mostra de productes, així com de la resta d’activitats organitzades de manera paral·lela, com a tastos, tallers i degustacions, algunes també pensades per als més xicotets.

Recordar que a més de la fira gastronòmica, les jornades Alcoi Gastronòmic inclouen una selecció de restaurants on poder degustar un menú especial basat en el plat al qual dediquen les jornades enguany, que no és un altre que l’arròs. La proposta es prolongarà fins a l’1 de desembre i són 12 els restaurants participants.

D’altra banda, demà dimecres hi haurà en la Cambra de Comerç (17 hores) una jornada tècnica impartida pel prestigiós xef Kiko Moya, de L’Escaleta, que oferirà una conferència i un panell d’experiències, en aquest cas acompanyat pels també cuiners Evenor Sevilla i Jorge Sanus.

Foto: Ambient que registrava l’Àgora durant la Fira Gastronòmica

Advertisements

Send this to a friend