El Betlem de Tirisiti inicia el dimecres les funcions escolars

Tirisiti està a punt de demanar-li l’hora al seré. La Dependent comença aquest dimecres les funcions de la campanya escolar per a la qual s’han programat 117 espectacles, que es duran a terme fins al pròxim 20 de desembre, que serà quan arranquen les funcions per a tots els públics.

El mes d’octubre passat es va obrir el període de sol·licituds per a escolars, però també s’han rebut peticions de residències de majors, empreses d’excursions i visites guiades, centres ocupacionals, escoles d’adults, i fins i tot, clubs d’estrangers.

En total, La Dependent ha rebut sol·licituds de 19.479 espectadors, dels quals uns 17.000 ja compten amb la confirmació d’assistència, mentre que uns altres estan a l’espera de possibles baixes, encara que encara hi ha buits disponibles, sobretot, en sessions de vesprada.

A més de la campanya per a escolars, enguany també hi ha 12 funcions previstes per als dissabtes 30 de novembre i 7 i 14 de desembre, per a les quals, la venda d’entrades ha obert hui. A més de 3 espectacles de protocol el diumenge 15 de desembre.

D’altra banda, a les 19 hores del 19 de desembre es posaran a la venda al voltant de 8.200 entrades anticipades per a la campanya per a tots els públics, és a dir, més o menys la meitat de les disponibles de les 97 funcions programades.

Cal destacar que respecte a l’any passat, s’ha incrementat un euro el preu de les entrades d’aquesta campanya, aconseguint els 4’5 euros que es pagaran en taquilla, i als quals cal sumar-li les despeses de distribució si es compren online.

PREMI AVETID PER LA SEUA TRAJECTÒRIA
L’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques País Valencià AVETID ha fet lliurament aquest passat dilluns del premi que porta el nom de la citada entitat al Betlem de Tirisiti, en el 30 aniversari de la unió entre Ajuntament i La Dependent que ha suposat la consolidació i assegurar la continuïtat d’aquesta singular mostra del teatre popular de marionetes.

Foto: Membres de la Dependent amb el premi AVETID | VICKY ROIG

Send this to a friend