Les empreses reben les pautes per a dur a terme la digitalització

L’espai Àgora es va convertir el dijous en l’escenari on els experts van oferir a les empreses les eines per a dur a terme el procés de transformació digital i donar a conéixer l’economia circular i com adherir-se a ella.

Totes dues temàtiques van ser els eixos centrals de la tercera edició del Focus Pime celebrat a Alcoi i que va reunir a més d’un centenar de persones, per la qual cosa, el nombre d’assistents s’ha reduït respecte a la passada edició, a la van acudir quasi 200 persones.

El Focus Pime va comptar amb la participació de 15 ponents que van estar presents en les 6 sessions programades sobre les oportunitats empresarials, la bioeconomia, noves eines per a les empreses com a Whatsapp Bussinnes, o l’exposició de casos d’èxit en economia circular, bioeconomia i transformació digital. D’altra banda, 15 empreses van muntar els seus respectius estands, on es van donar a conéixer al públic assistent que s’interessara per la labor que exerceixen.

Aquest esdeveniment és una realitat gràcies al finançament de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i també, a la col·laboració i participació d’altres entitats relacionades amb el món empresarial.

Foto: Una de les ponències del Focus Pime. | Xavi Terol

Send this to a friend