Jornada en la Cambra per a empreses que operen fóra

Un desdejuni empresarial, celebrat en la Cambra de Comerç d’Alcoi, ha reunit 80 empreses interessades a conéixer les novetats i modificacions de les regles Incoterms 2020, que entren en vigor el pròxim 1 de gener.

La jornada, dirigida a empreses que realitzen operacions comercials de compra-venda, tant a nivell internacional com nacional, ha permés als empresaris i directius assistents a la sessió conéixer, de la mà del responsable de Comerç Exterior de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, les novetats i modificacions d’aquest conjunt de termes i regles comercials, la funció de les quals determina les obligacions de les empreses intervinents en els negocis internacionals, així com resoldre qüestions sobre responsabilitats, tasques, costos i riscos a assumir en les operacions de compravenda internacional.

Els Incoterms són un conjunt de regles internacionals, publicats per la Cambra de Comerç Internacional, que determinen l’abast de les clàusules comercials incloses en el contracte de compravenda internacional. D’aquesta forma, queda fixat un acord entre el comprador i el venedor sobre qui és responsable de cadascun dels passos pels quals passarà la mercaderia.

Foto: La Jornada es va celebrar en la Cambra de Comerç d’Alcoi.

Send this to a friend