Música i dansa per a festejar a Santa Cecilia

La festivitat de Santa Cecilia arriba aquest cap de setmana a la seua final amb quatre esdeveniments.

El primer dels actes serà aquesta vesprada a les 17’30 hores en la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc. L’Orquestra Simfònica d’Alcoi, sota la direcció de Gregorio Casasempere tocarà un total de set temes, acompanyats pel Grup Cantores d’Alcoi, dirigit per Alfonso Marco Valor. Serà durant la missa en honor a Santa Cecilia.

Tot seguit, es realitzarà un concert a les 19 hores en el Teatre Calderón, on estaran presents el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Degollà d’Alcoi, la Societat Musical Nova d’Alcoi, el Grup de dolçainers i Tabaleters La Cordeta i la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi.

També en el Teatre Calderón, matí a les 11 hores, donarà principi la segona part d’aquest concert en honor a la patrona dels músics en el qual es podrà escoltar al Grup Barxell de Dolçaines i Tabals, la Colla Rebuig, la Societat Unió Musical d’Alcoi i l’Agrupació Musical Serpis.

A la vesprada, el Grup de Danses Carrascal serà l’encarregat de tancar la programació de l’III Aplec de Danses Santa Cecilia – Compartint tradicions fem germans. Enguany es realitzarà a les 18’30 hores en el vestíbul de la Casa Consistorial.

Foto: La Colla Rebuig va participar en el concert l’any passat.

Send this to a friend