L’Àgora acull hui una fira d’empreses agroalimentàries

Continuant amb les jornades ‘Alcoi Gastronòmic’, que se celebren per primera vegada dedicades a promocionar la cuina autòctona de la Muntanya alacantina, hui dissabte la sala Àgora acollirà una fira d’empreses del sector agroalimentari en la qual es donaran cita una vintena de signatures d’Alcoi i la comarca. La fira obrirà les seues portes a les deu del matí i romandrà fins a les huit d’aquesta vesprada.

La iniciativa consta d’unes jornades gastronòmiques on un total de dotze restaurants de la ciutat ofereixen un menú especial basat en arròs, que és el plat al qual està dedicada aquesta primera edició, a més de la fira agroalimentària que tindrà lloc durant el dia de hui en el recinte situat en la planta superior del Mercat de Sant Mateu.

A més de la mostra de productes, la fira presentarà diferents activitats d’oci, com a tallers, tastos, venda i degustacions culinàries, així com diferents propostes per als més xicotets, que també tindran cabuda en aquesta fira gastronòmica organitzada per l’Ajuntament d’Alcoi en col·laboració amb l’Associació de Turisme Alacant Interior i el suport de la marca Exquisit Mediterrani de la Agència Valenciana de Turisme de la Generalitat.

Les jornades ‘Alcoi Gastronòmic’ es completen amb una sessió de caràcter tècnic que serà impartida pel xef Kiko Moya, dues Estreles Michelín i un dels màxims referents de l’alta cuina alacantina des del seu restaurant L’Escaleta. La jornada tindrà lloc dimecres que ve 27, a partir de les 17 hores, en la Cambra de Comerç.

Foto: El xef Kiko Moya, dues Estreles Michelín, oferirà una conferència dins de les jornades. | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend