Nou taller d’ocupació per a la contractació de tretze aturats

L’Ajuntament d’Alcoi ha obtingut una mica més de 232.000 euros del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (abans SERVEF, ara denominat Labora), dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, per a desenvolupar un nou taller d’ocupació que permetrà la contractació de tretze persones en situació de desocupació. Les persones destinatàries d’aquest programa han de tindre a partir de 25 anys, estar registrades en Labora i complir una sèrie de requisits establits en la normativa per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge.

El programa taller d’ocupació que es durà a terme és el projecte ‘Turisme de naturalesa: birdwatching i itineraris Interpretatius en el medi natural d’Alcoi’, comprés dins de l’especialitat ‘Promoció turística local i informació al visitant’, redactat de manera conjunta pels departaments de Medi Ambient i Turisme.

El taller estarà dirigit a deu alumnes-treballadors i a més comptarà amb un director (jornada completa), un docent (jornada completa) i un auxiliar administratiu (mitja jornada), que seran contractats per un període de 12 mesos.

En aquest cas es tracta d’un taller de nivell 3 pel que almenys han de complir un d’aquests requisits: estar en possessió del títol de Batxiller com a mínim, tindre el certificat de professionalitat nivell 3, comptar amb el accés a cicles formatius de grau superior, o bé haver superat la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys. Les persones interessades a participar en aquest taller, que es realitzarà en les instal·lacions homologades del CCJ (Centre Cervantes Jove) i en diferents espais naturals del nostre entorn, hauran d’anar a Labora a realitzar la seua sol·licitud.

Precisament, l’homologació de les instal·lacions del CCJ és el que ha permés llançar un nou taller d’ocupació, que se suma a altres set que s’han dut a terme en els últims anys a Alcoi.

Foto: El programa d’ocupació està relacionat amb les activitats de promoció turística del Canyet | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend