El Cadete B del Alcoyano consolida el seu lideratge amb la setena victòria en huit partits

El Cadete B segueix amb pas ferm al capdavant del seu grup en Primera Regional després de derrotar en l’última jornada al Celtic Elx C per 2-1. Es tracta de la setena victòria dels blanc-i-blaus en huit partits, que li permet mantindre un avantatge de dos punts respecte al At. Monemar A i el Penya Madridista d’Ibi, mentre que el Celtic Elx C cau fins a la quarta plaça a sis punts.

L’Alcoià va eixir molt ficat al partit, la qual cosa li va permetre marcar molt prompte, als sis minuts Javi Mollá va obrir el marcador després d’una bona acció combinada. Davant va haver-hi un rival que va tindre la possessió pràcticament tota la trobada, si bé els blanc-i-blaus aconseguien fer molt de mal quan robaven la pilota.

Encara es van posar millor les coses per al Cadete B, que va aconseguir marcar en l’última acció de la primera part després del servei d’una falta. Va ser Javi Tomás l’encarregat de posar el 2-0. En la segona meitat no va canviar la decoració, els il·licitans van continuar tenint la pilota però sense crear perill, mentre que l’Alcoià aconseguia fer molt de mal en les seues ràpides transicions.

No obstant això, els blanc-i-blaus no van aconseguir marcar, cosa que sí que va fer el Celtic Elx, en el minut sis de la represa en aprofitar un desajustament defensiu, encara que va ser l’única ocasió dels visitants en tot el segon període.

SEGON TRIOMF DEL BENJAMÍN B
El Benjamín B va aconseguir encadenar la seua segona victòria consecutiva després de véncer 0-1 a Bocairent. Va ser un mal partit de l’Alcoià davant el cuer de la classificació. Es va començar bé, però el partit va entrar en una fase sense dominador clar, amb el que a penes es van generar ocasions de gol.

Després del descans, els locals van decidir donar un pas al capdavant i van tindre diversos acostaments en els quals van crear molt de perill. Va ser en l’última habitació quan el Benjamín B va començar a dominar el joc i crear ocasions. L’únic gol del partit va arribar en el minut 50 després de tres serveis de cantonada quasi consecutius i en l’últim d’ells Pablo va tancar el marcador amb un tir des de la frontal de l’àrea.