El Papa Francisco rebrà la setmana vinent a alumnes d’Esclaves

Els alumnes de 4t de Primària de la Fundació Educativa ACIColegio Esclaves d’Alcoi, de la mà d’Escola de Naturalesa de Dièresi Animal, van realitzar el curs passat un projecte d’educació ambiental basat en la metodologia Design for Change. L’objectiu del projecte ‘La salut dels oceans’ va ser el de donar a conéixer la situació actual dels nostres oceans, l’ecosistema més important per a la salut general del nostre planeta. Per a això, comencem treballant els oceans i la flora i fauna que habita en ells amb la intenció de despertar l’interés i amor per la nostra biodiversitat.

Aquest projecte va ser seleccionat pel moviment internacional Design for Change España en complir amb la metodologia inspirada en el Design Thinking (pensament de disseny), una metodologia que posa l’accent en la importància de, no sols què s’aprén, sinó de com s’aprén.

Per això, quatre alumnes i un professor del col·legi Esclaves participaren en el Cim Mundial dels xiquets ‘I Ca Children’s Global Summit’. Allí, li comptaran al Papa Francisco com estan millorant el món emprenent projectes DFC, en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides.

La Delegació DFC Espanya arribarà des d’onze comunitats autònomes fins a Roma per a participar en aquesta trobada internacional amb 2.000 joves de 40 països, del 27 al 30 de novembre.

Seran rebuts pel Papa Francisco perquè estan millorant el món. A més, es mostraran les seues solucions reals en un ‘marketplace’ perquè siguen escalades per governs, institucions i empreses de tot el món.

Foto: Activitat prèvia realitzada en el col·legi

Advertisements

Send this to a friend