El departament de Joventut d’Alcoi unifica els seus serveis i planteja una nova estratègia

2_web-5.jpg

El departament de Joventut d’Alcoi ha realitzat diversos canvis en el Centre Cervantes Jove (CCJ) que van relacionats amb la nova estratègia plantejada per a donar cabuda a tots els joves de 12 i 30 anys. Un dels principals objectius és el de unificar tots els serveis i recursos, ja que anteriorment, estaven separats en diversos espais.

D’aquesta manera, el CCJ compta actualment amb dos llocs diferenciats, Espai Jove i Club Jove. El primer d’ells se suma al CCJ i ja es troba en funcionament encara que encara s’estan ultimant detalls, tant a l’interior com en l’exterior i pròximament comptarà amb entrada pròpia, la qual ja està degudament senyalitzada.

2_web-5.jpg

ESPAI JOVE
Per a donar-ho a conéixer i també explicar la nova estratègia que es planteja i que servirà de base per al Pla de Joventut 2020-2024, s’ha organitzat per a demà una jornada de portes obertes a partir de les 18 hores. Aqueix mateix dia s’inaugurarà l’exposició ‘Black and white’, els autors de la qual són David Cremades i Ukiyo-e (Ester Fuente).

L’adquisició de tot el mobiliari nou i dels ordinadors, ronda una inversió de 15.000 euros, ja que Joventut ha rebut una subvenció per a la compra dels nous aparells tecnològics.

CLUB JOVE
D’altra banda, el Club Jove centrarà les activitats que ja s’estaven duent a terme amb anterioritat, i per a accedir a ell s’ha d’entrar per la porta principal i habitual. L’edil de Joventut argumenta que la intenció és ampliar les activitats i donar cabuda a joves d’un altre rang d’edat ja que les actuals estan enfocades a persones de 12 i 18 anys.

La unificació dels recursos i serveis de joventut pretén aconseguir que el CCJ siga un referent quant a servei d’informació per als joves ampliant l’oferta d’activitats que hi havia fins al moment i aconseguir arribar a un públic més adult, el qual se senta identificat i li resulte atractiva la funció del CCJ.

Foto: María Baca i Paco Martínez a la porta d’entrada a Espai Jove | S.G.B.

Send this to a friend