Nou espectacle de dansa i música tradicional de l’Argentina en el Calderón

Prossegueix la temporada de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi, en aquesta ocasió amb un nou i vistós espectacle del més pur sabor argentí en el qual s’interpretaran i ballaran els més famosos tangos, valsos criolls, milongas, malambos i candombes, de compositors com Astor Piazzolla, Carlos Gardel o Ángel Villodo entre altres.

I serà amb un dels més famosos grups del món especialitzats en aquesta música com és ‘La portenya tango & Mel Fernández’, cantant, els que aquest divendres posaran en escena sobre l’escenari del Teatre Calderón, matí a les 19’30h un bell muntatge que ha sigut aplaudit en diferents teatres europeus amb extraordinari èxit de públic i crítica.

POSADA EN ESCENA
Una gran posada en escena, un luxós vestuari i un grapat d’històries que ens conviden a conéixer en profunditat l’extensa història del gènere musical porteny per excel·lència. Un espectacle renovat, actual i audaç, que li dóna una mirada rejovenidora al tango argentí. Quatre músics en viu i la gran cantant Mel Fernández i un cos de ball de sis especialistes, dirigit i coreografiado per dos dels ballarins més premiats del moment: Carlos Guevara i Débora Godoy. Destacar que és l’única companyia de Tango Argentí radicada a Europa amb tots els seus integrants nascuts a Buenos Aires.

Foto: Un moment de l’espectacle que es podrà veure el divendres a Alcoi

Send this to a friend