L’alcoià Hilari de Gràcia rep el segon premi dels ‘Top Creation’

El cantant i compositor alcoià Hilari de Gràcia és un dels guardonats dels Premis ‘Top Creation’ de la Diputació d’Alacant. La gala de lliurament va tindre lloc divendres passat, en el MARQ d’Alacant, a la qual van assistir més d’un centenar de persones.

De Gràcia va rebre el segon premi en l’apartat de Treball Musical, en la modalitat de Solista, pel seu tema ‘My Flower’. Aquest guardó contempla 1.000 euros en metàl·lic.

El cantant alcoià ja sap el que és ser rebre un guardó d’aquests premis, ja que en 2017, va quedar en primer lloc en la mateixa modalitat i apartat que l’edició d’enguany 2019.

Els Premis ‘Top Creation’ de la Diputació pretenen reconéixer la capacitat, talent i habilitats creatives dels joves de la província. Aquests guardons van ja pel seu 17 edició i compten amb diversos apartats, com per exemple, Iniciativa Empresarial, Iniciativa Coeducativa, Blog i Treball Musical, amb els apartats de Solista i Grup. D’altra banda, també existeix la categoria de Youtuber, però en l’edició d’enguany dels ‘Top Creation’ ha quedat deserta. En total, s’han atorgat guardons per valor de 20.000 euros.

La gala celebrada en el MARQ va estar presentada pel monologuista Raúl Fervé i va comptar amb l’actuació de l’il·lusionista Juanma González.

Foto: Hilari de Gràcia rebent amb el guardó | Diputació d’Alacant

Send this to a friend