Guanyar Alcoi sol·licitarà rebaixes a víctimes de maltractament

Guanyar Alcoi sol·licitarà al govern municipal que aplique reduccions i fins i tot exempcions, a les dones i menors que acrediten ser víctimes de violència masclista.

Per a la portaveu del grup municipal, Sandra Obiol, “l’administració ha de comprometre’s a prestar tota l’ajuda que tinga a la seua aconseguisca les persones que pateixen aquesta xacra, i la millor manera de fer-ho és adoptar-ho en la normativa sobre tributs i preus públics del mateix Ajuntament, incloent aquestes famílies entre els col·lectius més desfavorits que es beneficien de preus reduïts”.

Obiol ha recordat que ja van reclamar la passada legislatura que s’aplicaren rebaixes dels preus públics i dels tributs municipals per a persones parades de llarga duració i també per a famílies monoparentals, entre altres mesures de caràcter social.

Obiol remarca que aquestes peticions es formularan via pregue en el pròxim ple municipal, o bé mitjançant al·legacions durant el període d’exposició pública de les ordenances fiscals de 2020.

Foto: Concentració per les víctimes de violència de gènere | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend