El NB Alcoi afronta la temporada amb rècord d’equips

El NB Alcoi continua superant-se i aquesta temporada l’afronta amb rècord d’equips. En total tretze equips federats, huit d’ells a ANAR (Lliga de Rendiment des de la categoria aleví fins a cadets), dos júniors tant femení com masculí, a més de tres sèniors, dos d’ells masculins i el femení.

A ells cal sumar els onze equips escolars vinculats al club en els huit col·legis en els quals col·labora: Sant Vicent, Miguel Hernández, Esclaves, El Romeral, La Salle, Paúlas, Arnauda i Horta Major. En total, 259 entre jugadors i jugadores, a més de vint entrenadors titulats i delegats.

El diumenge va tindre lloc l’acte de presentació. La graderia principal del pavelló Mutualitat de Llevant es va omplir d’afeccionats i familiars. Durant el mateix els jugadors de minibasket van saltar a la pista per a realitzar una sèrie de jocs en diferents postes per a mostrar les seues habilitats.

A continuació, equips infantils i cadets van disputar partits de 5×5, I per a acabar, representants dels equips júniors i sèniors van participar en un concurs de tir per al delit de l’afició. Va haver-hi també un sorteig entre els membres de la graderia i un repte entre dos afeccionats.Una vegada presentats els vint-i-quatre equips, es va passar a la tradicional foto de família. Quant als parlaments, van prendre la paraula el regidor d’esports, Miguel Juan Reig, el delegat de la FBCV a Alacant, Juan Miguel Sila, i el president del club, Salva Monzó. En representació de Mútua Llevant, principal patrocinador del club, va estar Jorge Tomás.

Foto: Moment de l’acte de presentació en la graderia principal del pavelló Mutualitat de Llevant | PST Fotografia

Send this to a friend