La jornada ‘Alcoi gastronòmic’ dedicada a l’arròs arranca demà

Dimarts que ve donaran principi les noves jornades ‘Alcoi gastronòmic’ que organitza l’Ajuntament d’Alcoi amb la col·laboració de l’Associació de Turisme Alacant Interior i que enguany estaran dedicades a l’arròs.

Entorn d’aquest plat giraran els menús que els dotze restaurants participants en les jornades oferiran del 19 de novembre a l’1 de desembre: Albereda Bistró, Els Arcs, Bite to Bite, Savoy, La Hidro Sercotel, Lolo Restaurant, Sant Francesc 52, L’Amagatall de Tota, Masia El Bri, Emploma i Cordó, Cerveseria Quico i La Gruta Gastronòmica.

D’altra banda, el pròxim 23 de novembre es durà a terme en l’Àgora una Fira Gastronòmica a manera de mostra de productes locals i del conjunt d’aquestes comarques, i en la qual prendran part una vintena d’empreses del sector agroalimentari.

Finalment, el dia 27 se celebrarà en la Cambra de Comerç, amb el suport de la marca L’Exquisit Mediterrani de la Agència Valenciana de Turisme, una xarrada amb la presència del xef Kiko Moya de L’Escaleta, Jorge Sanus de L’Amagatall de Tota, i Evenor Sevilla, de Masia el Bri.

Foto: L’edil de Turisme al costat de representants del sector | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend