La Ciència com a reclam educatiu

El Campus d’Alcoi de la UPV ha celebrat la Setmana Jove de la Ciència
amb la participació de 1.200 i 1.300 estudiants de batxillerat i alumnes de grau mitjà i superior. A partir del dilluns, tindrà lloc la Setmana de la Ciència, per a la qual s’han programat cinc conferències, totes elles impartides per dones.

L’aposta del Campus d’Alcoi de la UPV per la ciència es manté any rere any, i no sols pels estudis universitaris que ofereix si no també pels esdeveniments que organitza amb aquest tema com a principal protagonista.

Un exemple d’això és la Setmana de la Ciència, la primera conferència de la qual tindrà lloc el dilluns, però abans, durant aquests dies ha tingut lloc la Setmana Jove de la Ciència, en la qual han participat entre 1.200 i 1.300 alumnes de batxillerat i grau mitjà i superior.

La programació de l’esdeveniment, que va ser presentat recentment pel Ministre de Ciència, Innovació i Universitats en funcions, Pedro Duque, el director del Campus, Juan Ignacio Torregrosa i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, compta amb cinc conferències impartides en el Saló de Graus ‘Roberto García Payá’ per part de dones vinculades amb la *arquología, medicina o l’enginyeria, entre altres àmbits.

D’altra banda, la Setmana de la Ciència també compta amb l’exposició Fotciencia en el Centre Comercial Alzamora i diferents visites teatralitzades que donen a conéixer Alcoi des de diverses perspectives. A més, durant la setmana passada van tindre lloc diverses ponències en les diferents seus universitàries de la UPV.

Advertisements

Send this to a friend