Alcoyano:Tornar a guanyar amb el just

Quedar-se sense guanyar per segon partit consecutiu després de deu victòries seguides no ha alterat el full de ruta d’un Alcoià que va viure en el derbi de la Murta el seu primer partit enfront d’un rival que li va complicar molt les coses. “Va ser un punt meritori per les exigències del partit. Altres vegades havíem remontat la faena però estic tranquil perquè fins a l’últim moment vam tindre opcions de portar-nos la victòria”, va explicar Vicente Parras després de girar la vista arrere i analitzar el succeït en l’últim xoc contra l’Olímpic.

“Vaig avisar que novembre anava a ser un mes dur per a nosaltres, damunt hem tingut el problema de les lesions. Sembla que se’ns ha ajuntat tot i continuem competint, no amb l’espectacularitat com ho aconseguim en alguns partits, però som autocrítics i encara que tinguem 32 punts i estiguem nou per damunt del segon, som autocrítics i diem les coses que no vam fer bé i no ens importa pensar que algunes les podem fer millor”, va rematar el tècnic, qui finalment va confessar que “mentre que mantinguem aquest nivell de compromís, estic tranquil. Només pensem a guanyar i tornar a guanyar”.

Hui (17 hores) a l’Esportiu li espera un altre rival molt similar a l’Olímpic, amb jugadors amb molta experiència en superior categoria que buscaran reivindicar-se en un escenari ideal com el Collao.

El Crevillent arriba amb tres exalcoianistes en les seues files. Kilian i Kike Tortosa van passar de puntetes en la seua etapa com a blanc-i-blaus, si bé el primer va deixar algun detall de l’enorme qualitat que atresora, completant el trident Tomás Ruso, un jugador que va deixar petjada en els tres cursos que va defensar la seua samarreta. “És un rival aguerrit i lluitador, que va començar la temporada amb un futbol més alegre, però no li va anar bé i van decidir tancar la porteria. Tracten de fer difícils les trobades que disputa. Nosaltres hem de treballar-nos molt bé el partit”, va resumir el tècnic.

De la llista de lesionats, Pau Franch i el porter Palopa estan descartats mentre que Rubén Garcés ha tractat d’apurar els terminis de recuperació per a estar disponible. Ruba és baixa per la seua absurda expulsió en La Murta i Pablo Carbonell pateix un trencament muscular que li mantindrà de tres a un mes allunyat dels terrenys.

FOTO: Fran Machado apunta a la titularitat per la baixa de Ruba.

Send this to a friend