El premi Ondas de Camilo Sesto lluirà a Alcoi

El cantant més universal d’Alcoi, Camilo Sesto, ha sumat aquesta setmana un reconeixement més, el Premi Ondas a la seua trajectòria musical. En aquest cas, a títol pòstum, per la qual cosa els encarregats de recollir el guardó van ser l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i el director de Radio Alcoi, Juan Jordá. Tots dos van rebre el premi de les mans de Tony Aguilar i María Teresa Campos, que van dedicar a Camilo Sesto unes paraules d’afecte, reconeixement i van destacar la seua trajectòria i rellevància en la música, fent un repàs de les impressionants xifres que van obtindre en el seu moment les seues cançons i els seus discos, quant a repercussió en llistes de ràdio i a vendes a nivell mundial.

Jordá va llegir el discurs elaborat conjuntament amb Francés, i en ell, va mostrar el seu agraïment pel guardó en nom de tota la ciutat d’Alcoi.

El cantant va llegar al consistori alcoià tots els seus premis, reconeixements i objectes amb la finalitat que tots ells estiguen reunits en el futur museu dedicat al cantant, en el qual també lluirà el Premi Ondas rebut aquesta mateixa setmana.

Advertisements

Send this to a friend