La nova línia de productes de Nirvel recupera 163.000 bosses de plàstic de les mars

Inspirada en la millor experta en bellesa, la pròpia naturalesa, i apostant per un dels principals valors de la marca: la sostenibilitat, la signatura alcoiana *Nirvel ha presentat una nova línia de productes: Naturals by Nirvel Cosmetics.

Amb envasos reciclats i reciclables, Naturals ha ajudat a recuperar més de 163.000 bosses de plàstic del fons d’oceans, mars i riveras, col·laborant amb Ocean Waste Plastic by Pack Tech. El respecte al medi ambient i posicionar-se de manera activa enfront de la degradació del planeta és un dels principals valors que es persegueix identifique a l’empresa.

A més, les etiquetes de tota la línia són 100% orgàniques i biodegradables, fetes a partir de canya de sucre.

Naturals està enfocada a dues línies de productes: Nirvel Professional en cosmètica capil·lar i LeviSsime en cosmètica facial i corporal. Ambdues estan formulades amb més del 90% d’Ingredients d’Origen Natural. L’entorn natural on se situa Nirvel Cosmetics, és d’una excepcionalitat, reconeguda singularitat i diversitat botànica. Entre la Serra de Mariola i el parc natural de la Font Roja, trobem una llarga tradició de l’ús de les seues plantes, de fins a 2000 varietats. “En elles hem trobat les millors solucions per a innovar en principis actius de qualitat i eficàcia, i per a la creació de la nostra línia Naturals”.

Send this to a friend