Muro tindrà un Punt Labora de la Generalitat Valenciana

Muro comptarà amb un Punt Labora després d’aprovar el Ple del Consell la signatura de quatre acords de col·laboració amb els ajuntaments de Benetússer, Canals, Moixent i el citat municipi de les nostres comarques per a la instal·lació del servei Punt Labora en les dependències municipals d’aquests municipis.

La Generalitat està impulsant la implantació del Punt Labora al llarg del territori de la Comunitat Valenciana per a garantir a la ciutadania la igualtat d’accés als serveis del sistema. La finalitat dels terminals Punt Labora és la prestació de serveis d’intermediació laboral de manera integral i pròxima a la ciutadania.

El servei Punt Labora està dirigit a facilitar la gestió de tràmits a les persones usuàries que no disposen d’accés a internet, i per tant, als serveis online del portal d’ús de LABORA.

Així, a través del Punt Labora els usuaris poden inscriure’s com a demandants, consultar les ofertes d’ocupació, buscar el Espai Labora que els correspon, renovar la seua demanda d’ocupació, consultar el currículum, generar certificats, sol·licitar formació, etcètera.

Foto: Ajuntament de Muro

Send this to a friend