Adjudicada la coberta de la pista exterior del Francisco Laporta

Una de les obres en infraestructura esportiva més controvertides dels últims temps per la complexitat del projecte, definitivament veurà la llum abans de final d’any després de la signatura fa uns dies del contracte amb l’empresa encarregada de desenvolupar els treballs.

Es tracta de la coberta de la pista exterior del poliesportiu Francisco, una promesa del govern socialista des de l’anterior legislatura, però que fins que en tres ocasions havia vist com es quedava sense licitar.

L’avantprojecte va haver de ser revisat i ampliar la partida econòmica davant la dificultat del projecte en desenvolupar-se sobre una superfície en els baixos de la qual es troben altres instal·lacions complementàries del poliesportiu com la sala multiusos.

Serà l’empresa de Jaén Castulo Technology, amb seu a Linares, l’encarregada de desenvolupar el projecte per un import total de 250.245 euros, sent l’IVA de 43.431 euros.

El termini d’execució és de quatre mesos, en concret 118 dies, obrint-se ara un període per a complir una sèrie de requisits legals amb la intenció que les obres puguen començar al desembre.

Els col·lectius més beneficiats per aquestes obres són el patinatge artístic i l’hoquei base, a més de futbol sala de Jocs Esportius que sol jugar els seus partits en la pista exterior. “Creiem que és una instal·lació necessària que beneficiarà a molts esportistes, sobretot de la base. No sols es millorarà la pràctica esportiva a l’hivern, sinó també a l’estiu amb l’arribada de les altes temperatures”, ha explicat el regidor d’esports Miguel Juan Reig, qui ha afegit que el projecte contempla una segona fase amb la construcció d’uns vestuaris que permetran a la instal·lació ser totalment independents als altres dos pavellons del Francisco Laporta.

Foto: Pla del projecte de la coberta de la pista exterior

Send this to a friend