Ibi habilita una parcel·la en el Polígon per a magatzem d’obra

L’Ajuntament d’Ibi està realitzant obres d’adequació en una parcel·la de propietat municipal en el Polígon Industrial per a centralitzar les diferents parcel·les que el Consistori té per a l’apilament de materials, el manteniment i reposició de les infraestructures municipals. El motiu és que hi ha parcel·les municipals disperses pel municipi, però no reuneixen com aquesta les condicions adequades per a tal fi.

Expliquen que era necessari un punt que reunira unes condicions adequades per a la conservació i custodi d’aquests materials municipals i, per part dels serveis tècnics, van fer una valoració de l’adequació o condicionament de la parcel·la situada al carrer Salamanca.

En aquestes obres de millora han fet treballs de desbrossament i retirada de capa vegetal, han generat un ferm a base de llastos compactats i asfalt, juntament amb una previsió de canalització per al servei d’enllumenat i aigua de la parcel·la. La parcel·la sobre la qual s’està actuant té 700 m² i l’import de les obres és de 40.000 euros.

En paraules de l’edil de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Ibi, Miriam Laurí, “aquest és el primer pas per a una futura centralització del magatzem municipal de la brigada d’obres i serveis, en el Polígon, per a optimitzar recursos i disposar, així, d’un magatzem logístic de concorde a les dimensions de la població”.

Les següents actuacions a realitzar en un futur consistirien en cobriments parcials de l’àrea, així com la instal·lació de prestatgeries per a optimitzar magatzematge i poder tindre un control eficient del material des de la brigada.

Foto: L’alcalde i l’edil de Serveis Públics van visitar les obres

Send this to a friend