L’Hostal Savoy celebra 55 anys de trajectòria

foto_antigua1_web.jpg

L’Hostal Savoy celebra enguany el seu 55 aniversari des que la primera generació que va decidir vindre a la ciutat d’Alcoi des d’Almeria amb l’objectiu de donar-li un futur millor als seus fills. Una llarga trajectòria que la tercera generació que dirigeix aquest hostal, Ramón Reche i Cintia Culiáñez, van voler celebrar envoltats de familiars, amics i clients amb música en directe i un servei d’àpats a tot color.

Aquest espai ha anat consolidant-se al llarg dels anys destacant en l’actualitat per ser un dels hostals referents a la ciutat d’Alcoi.

Un lloc de descans apte per a turistes que vénen a conéixer la ciutat i les seues tradicions, per a tots aquells empresaris que visiten la zona per treball i també per a famílies ja que compten amb un espai per a elles. “Havien moltes famílies amb xiquets que venien i que els interessava habitacions més grans, llavors vam fer l’apartament turístic Casa Severina”, informa Culiáñez i afig Reche: “Creem un espai diferent a dues altures amb ximenera oferint una zona de descans molt acollidora per a les famílies, amb una ubicació cèntrica estant tot a un pas.”

foto_antigua1_web.jpg

UNA TRAJECTÒRIA DE 55 ANYS
Els fundadors de l’Hostal Savoy van veure un futur a la ciutat d’Alcoi, i van decidir vindre des d’Almeria amb la finalitat de donar-los als seus fills un treball dins de l’empresa familiar. Amb dos anys de lloguer en aquest hostal a manera de prova, els precursors van decidir comprar-lo en 1964 gràcies a l’auge tèxtil a la ciutat.

Una modesta pensió que ha anat creixent amb el pas dels anys. L’any 69 es va realitzar una ampliació per a incloure més habitacions i, a partir d’ací s’ha continuat transformant i millorant les instal·lacions segons les necessitats de cada moment.

Foto: Els directors al costat de la segona generació, María del Carmen Santonja i Antonio Reche | XAVI TEROL

Send this to a friend