Clara Pastor és nomenada nova directora de Salut Pública d’Alcoi

La remodelació general en l’àmbit sanitari del departament de Salut d’Alcoi contínua amb un nou nomenament per part de la Conselleria de Sanitat. Es tracta de l’arribada de Clara Pastor, doctora en Tecnologia dels Aliments per la Universitat Politècnica de València (UPV), com a nova directora de Salut Pública a Alcoi. Aquesta decisió suposa la marxa de José Fenollar en el càrrec de director, el qual ha exercit durant les últimes dècades.

Quant a la trajectòria i formació de Clara Pastor, compta amb el Diploma d’Estudis Avançats (2003), Enginyer Agrònom (2001) i Enginyer Tècnic Agrícola (1998), per la mateixa UPV, de la qual també és professora associada en el departament de Tecnologia dels Aliments des de l’any 2009, càrrec que continua exercint en l’actualitat. D’altra banda, la nova directora de Salut Pública és autora de publicacions i articles en revistes nacionals i internacionals de caràcter científic i ha col·laborat en diversos projectes d’investigació del Ministeri d’Economia, de la Generalitat Valenciana i de la UPV.

Aquest nomenament suposa la continuïtat a la remodelació del departament de salut iniciada per Sanitat amb el cessament de Roser Falip com a gerent de l’àrea de Salut d’Alcoi, després de la crisi del servei d’Urgències que es va fer pública amb la renúncia de Carlos Gargallo com a cap de secció. En lloc de Falip va arribar el reumatòleg Enrique Barbeito, com a nou responsable al costat d’un nou equip compost per Carlos Vilaplana en Atenció Primària, María Luisa Mora en el departament d’Infermeria, Antonio Martínez com a encarregat de l’àrea econòmica i José Enrique Soriano com a responsable del servei d’Atenció Especialitzada.

Foto: Façana de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend