Un total de 137.200 quilos de residus es van recollir durant la Fira de Cocentaina

La Fira de Tots Sants de Cocentaina va generar un total de 137.200 quilos de fem en l’edició d’aquest 2019, una quantitat que es va recollir en el municipi entre el dijous 31 d’octubre i el diumenge 3 de novembre.

L’Ajuntament de la Vila Comtal assegura que aquest número suposa 23.500 quilos més que l’any anterior i assenyala que al marge d’això es van recollir 6.000 quilos de cartó reciclable en les diferents papereres i els contenidors repartits pel nucli urbà i l’extraradi del municipi. L’edil de Neteja Viària, Paqui Ruiz, assegura que aquesta xifra és el resultat de la gran afluència de visitants que ha registrat la Fira de Tots Sants de Cocentaina al mateix temps que explica que durant el Certamen va haver-hi jornades en les quals es va recollir més fem que en unes altres “per exemple el dia 31 d’octubre, abans de començar la Fira, va caldre recollir tot el que deixen els expositors després de culminar la tasca del muntatge dels estands. Després el dia que més fem es va recollir va ser el diumenge dia 3, amb més de 26.000 quilos, ja que en acabar la Fira es van desmuntar molts llocs de venda durant la nit res més finalitzar la clausura”, afirma.

Recordar que durant la setmana passada es va aplicar un pla especial de neteja que va afectar a tots els carrers en les quals es van muntar expositors de la Fira, l’entorn dels col·legis, el recinte firal o els aparcaments de l’extraradi. També es va reforçar la neteja en les zones on hi havia posats de menjar, es van tornar a col·locar els contenidors en els seus emplaçaments habituals i es va fer un repàs a tots els carrers ja que el vent del diumenge va provocar que s’escamparen els residus fora de les papereres.

Foto: Les zones de restauració han sigut on més residus s’han generat

Send this to a friend