A la fi de mes tornen a Alcoi les jornades gastronòmiques

L’Associació de Turisme Alacant Interior, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi a través de la Mesa de Turisme, s’ha proposat recuperar les antigues jornades Manjaria, un esdeveniment culinari que va deixar de celebrar-se fa uns anys per diferents circumstàncies i que el sector ha volgut reprendre en forma de fira gastronòmica. Sota el lema enguany ‘Alcoi gastronòmic, arròs i muntanya’, tindran lloc entre els dies 19 de novembre i 1 de desembre.

El programa es compon de diferents propostes, entre les quals destaca unes jornades on un total de dotze restaurants d’Alcoi oferiran un menú especial on l’arròs serà el protagonista, a més d’una fira gastronòmica que es durà a terme el pròxim 23 de novembre en l’Àgora, a manera de mostra de productes locals i del conjunt d’aquestes comarques, i en la qual prendran part una vintena d’empreses del sector agroalimentari.
En la *Fira *Gastronòmica, a més dels expositors, s’ha organitzat un ampli programa d’activitats on estaquen tallers, tastos i degustació de productes.

Finalment, el 27 de Novembre se celebrarà en la Cambra de Comerç, amb el suport de la marca L’Exquisit Mediterrani de l’Agència Valenciana de Turisme, una xarrada amb la presència del xef Kiko Moya de L’Escaleta, Jorge Sanus de L’Amagatall de Tota, i Evenor Sevilla, de Masía La Motai, on es realitzarà un panell d’experiències i un networking final.

Dotze restaurants

De cara a la participació en les jornades gastronòmiques que es duran a terme del 19 de novembre a l’1 de desembre en dotze restaurants d’Alcoi, els organitzadors han elaborat un programa en forma de ruta, amb les dates i els menús de cada establiment. Els restaurants participants són Alameda Bistró, Els Arcs, Bite to Bite, Savoy, La Hidro Sercotel, Lolo Restaurant, Sant Francesc 52, L’Amagatall de Tota, Masía La Motai, Ploma i Cordó, Cerveseria Quico i La Gruta Gastronòmica.

Advertisements

Send this to a friend