Textilhogar torna l’any que ve a València

Home Textiles Premium by Textilhogar inicia una nova etapa. La cita, únic certamen 100% professional i especialitzat en tèxtils per a la llar, decoració i tapisseria que se celebra a Espanya, tornarà en 2020 a Fira València per a celebrar-se coincidint amb l’altre gran aparador del món de l’hàbitat del nostre país, Fira Hàbitat València. Les dates triades són del dimarts 22 al divendres 25 de setembre en les instal·lacions del recinte firal valencià amb el ferm objectiu d’ampliar el perfil de visitants professionals i enfortir el negoci de les signatures expositores tèxtils.

De fet, Home Textiles Premium by Textilhogar conserva la identitat i les característiques pròpies que tan bons resultats ha vingut collint al llarg d’aquestes últimes cinc edicions que han tingut lloc a Madrid.

El certamen, a més, continuarà amb l’impuls organitzatiu de la patronal tèxtil Ateval – Home Textiles From Spain així com amb les diferents missions comercials internacionals pròpies. En aquest sentit, segons apunta el president de Home Textiles From Spain, José Ramón Revert, “el sector continua confiant en Fira València i en les seues instal·lacions per a donar un impuls al certamen que el situe a nivell europeu”.

Send this to a friend