Muro inicia la programació d’actes del seu Mig Any Fester

Muro ha començat ja el programa d’actes per a celebrar el tradicional Mig Any Fester, una jornada que es viurà amb intensitat dissabte que ve 9 de novembre i que servirà per a recordar que a penes queden sis mesos perquè arriben les esperades Festes de Moros i Cristians en honor a la Verge dels Desemparats.

Les activitats van començar el diumenge amb el Campionat de Vedats que des va disputar en la seu de la Filà Plana i en el qual van estar representades les diferents Filaes de la població. Les partides, que van transcórrer entre molt bon ambient i companyonia, van generar gran expectació i finalment la sort va voler que la Filà Moros del Rif es proclamara com a vencedora mentre que el títol de subcampions li ho va adjudicar la Filà Tariks.

Després d’aquesta arrencada la programació del Mig Any es reprendrà el pròxim cap de setmana i el dissabte dia 9 el Centre Cultural Polivalent acollirà a la vesprada l’habitual Concert de Música Festera que té lloc per aquestes dates i que en aquesta ocasió anirà a càrrec de la Unió Musical de Muro així com l’agrupació de música tradicional ‘La Xafigà’.

Seguidament tindran lloc els sopars en les seus de les Filaes i finalment, passades les onze i mitja de la nit començaran les ‘Entraetes’ en l’encreuament dels carrers Sants i Sant Josep “la gent de Muro, i especialment els festers, esperen amb moltes ganes l’arribada del Mig Any perquè tornem a eixir al carrer després de les Festes que celebrem el mes de maig i fins i tot molts tornem a veure’ns després del parèntesi vacacional d’estiu. És una jornada en la qual la convivència festera és la protagonista”, assegura el President de la Junta de Festes; Paco Vicedo.

Foto: Les dues parelles finalistes del campionat de vedats amb els seus corresponents trofeus

Send this to a friend