Des de l’Ajuntament es defensa la promoció ‘Vols els claus del Centre?’ i el cost de 40.000 euros

Continua l’enfrontament entre el govern municipal i Guanyar per la campanya de promoció ‘Vols els claus del Centre?’, que ha sigut durament criticada pels regidors de la plataforma ciutadana acusant-la de banal i simplista enfront del problema de despoblació i d’inseguretat per la presència d’ocupes, tal com han denunciat els veïns. Guanyar va presentar al Ple del passat dilluns unes preguntes sobre el cost de la citada campanya, l’element central de la qual i objecte de polèmica ha sigut la casa instal·lada en la Safata, moment que Vanessa Moltó, regidora de Comerç, va aprofitar per a eixir en defensa de la iniciativa.

Moltó va voler aclarir, en primer lloc, que el projecte no és de la regidoria que ella dirigeix, sinó que sorgeix en el si de la Mesa del Centre com un “projecte no exclusivament comercial, sinó de dinamització del barri, emmarcat dins d’una estratègia” que va ser presentada fa un any sota el lema ‘Ací, en el Centre’. En aquest sentit, l’edil reivindica la campanya, que ha tingut un cost de 40.000 euros, com una manera de “reinventar-se davant un problema que és comú a molts centres històrics de ciutats d’Espanya”, com és la despoblació.

També va parlar que la campanya no és una iniciativa aïllada, fent referència a la resta de projectes que es vénen posant en marxa en el barri, alhora que va fer al·lusió directa al regidor de Guanyar Pablo González, que “no va expressar cap oposició en el fòrum que correspon”, en referència al fet que les crítiques han sigut abocades només a través de la premsa.

Foto: Casa instal·lada en la safata de la Plaça d’Espanya d’Alcoi | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend