Alba Copel, tercera en la World Cup de karate a Xile

Alba Mª Copel va tornar recentment de Santiago de Xile amb un tercer lloc en el Open WKB Workd Cup de karate kyokushinkai celebrat en la capital de Xile. L’alcoiana, del Dojo Shodan, va realitzar una gran competició i només una decisió arbitral, que es va decantar per una competidora local, va impedir arribar més lluny en la seua primera competició a l’estranger.

Alba Copel, de 20 anys, va competir en la categoria sènior -55kg, en la qual va debutar en quarts contra la boliviana Gadi Callahura, a la qual va derrotar sense massa problemes.
En semifinals li va tocar enfrontar-se a la xilena Vania Cibilic, amb la qual va protagonitzar un combat molt igualat. Després de tres primers minuts intensos, els jutges van donar empat, per la qual cosa el combat va haver d’estendre’s altres dos minuts, decantant-se ara per la competidora xilena, que va portar a l’alcoiana a ocupar la tercera plaça.

L’alcoiana, que és tot un exemple per a les xiquetes més joves del club i de la disciplina kyokushinkai, ha volgut agrair després de l’important èxit esportiu aconseguit “el suport dels meus pares, no sols apostant fort perquè jo poguera realitzar aquest viatge, sinó també donant-me forces en el meu dia a dia, així com al meu entrenador Enrique Copel”. En terres xilenes va estar acompanyada de María Montes, directora del Dojo Shodan, que va acudir com a jutge àrbitre.

Foto: Alba Copel, amb el trofeu aconseguit

Send this to a friend