Dacsa Team obri foc en ‘Viure en el Centre’

Per a pocs alcoians ha passat desapercebuda la casa prefabricada que des de fa unes setmanes ocupa l’espai del tradicional Castell de Festes, al costat de l’assortidor de la Safata, com tampoc està sent discreta l’estada de la primera de les parelles finalistes del concurs ‘Viure en el Centre’, la formada per José Serrano, de Monforte del Cid, i el villenero Edu Sánchez, més coneguts com Dacsa Team, dos amics, estudiants de tercer curs d’Enginyeria Mecànica al Campus d’Alcoi, que arriben disposats a arrasar. Competiran per un any de lloguer gratis en un pis del centre històric contra el duo format per Núria Santoja i Xavier Ferrándiz, que prendran el relleu dimecres que ve.

En els seus primers dies de convivència, Edu i José s’han fet amos de les xarxes socials –se’ls pot seguir mitjançant el hastag #dacsateam i en els perfils de Facebook i Instagram de @viure.alcentre– gràcies a la seua espontaneïtat i frescor, la mateixa que va fer decidir-se per ells als membres del jurat que va valorar les onze parelles presentades al concurs, com expliquen des del departament de Comerç, regidoria de la qual depén aquesta campanya promocional que va sorgir de forma consensuada amb la Mesa del Centre i que busca dinamitzar el barri antic. Per això, Dacsa Team creuen que aquesta pot ser la seua basa per a guanyar el concurs: “En el cas de l’altra parella, Nuria és ja tota una influencer, amb més de vint mil seguidors en Instagram, mentre nosaltres quasi ni teníem presència en xarxes socials abans, ni sabíem editar quan vam fer el nostre vídeo de presentació. Serem naturals, com som nosaltres, frescos, espontanis, no tindrem por a res”, asseguren.

Foto: José Serrano i Edu Sánchez sostenen la ‘clau del Centre’ que obri la casa més famosa de les últimes setmanes. | Xavi Terol

Advertisements

Send this to a friend