Les obres de les piscines de Muro i Ibi en la recta final

Les obres de la Piscina Piscina Municipal de Muro i l’adequació de la piscina de l’estadi Climent d’Ibi avancen seguint els terminis marcats.

MURO 3 MESOS

“L’esperada reforma de la comença a veure la llum i prompte serà una realitat, és un projecte necessari i reivindicat per gran part de la població, donat el multitudinari ús que aquesta instal·lació rep any rere any”, explica l’edil d’Esports, Kike Pascual. S’espera que l’actuació finalitze en tres mesos. Les obres consistiran en una ampliació i rehabilitació de la zona d’oci i esbarjo, l’actuació integral en els gots de la piscina, anul·lant les actuals pèrdues d’aigua, l’adequació de la instal·lació mecànica, així com l’ampliació de la cambra de màquines. A més, ressaltar que es procedirà a la unió de la piscina mitjana amb la xicoteta i que els actuals vestuaris es veuran sotmesos a una rehabilitació.

“Després d’uns trenta anys ja era el moment adequat per a fer la reforma integral de la piscina, ja que els que hem estat en els últims anys gestionant-la sabem de les tremendes dificultats que costava cada any preparar-la i posar-la en funcionament, donat la profunda deterioració que presenta”, indica Pascual.

L’obra es porta avant subvencionada per la Diputació d’Alacant, amb una inversió de 291.597 euros.

IBI PER A DESEMBRE

Pel que respecta a les obres d’adequació de la piscina de l’estadi Climent d’Ibi, que van donar principi el 28 d’agost passat, tal com informem en aquest periòdic, tenen previst finalitzar al desembre de 2019.

Categor Obres i Projectes és l’empresa que s’està encarregant de renovar aquesta instal·lació, integrada en el complex esportiu de l’Estadi Climent, i posar fi així a anys de desús. El cost de l’obra és de 210.768,47 euros, sufragada gràcies a la Diputació d’Alacant.

Foto: L’alcalde d’Ibi Rafael Serralta, amb els edils d’Urbanisme i d’Esports.

Send this to a friend