La UPV obri curs i aspira a ser referent en Responsabilitat Social

El curs acadèmic 2019-2020 va ser inaugurat oficialment dijous passat al Campus d’Alcoi de la UPV amb l’Acte d’Obertura celebrat en el Saló de Graus ‘Roberto García Payá’.

La cerimònia va tindre com a eix central la conferència ‘La UPV, una universitat compromesa amb la societat’ impartida per la Vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació de la UPV, Rosa Puchades.

Abans de la ponència, el Secretari del Campus d’Alcoi, Juan José Rico, va detallar la Memòria del passat curs acadèmic, i alguns de les dades que va reflectir van ser els 2.183 alumnes de formació reglada que va albergar aquest centre, que es van presentar un total de 343 Treballs de Fi de Grau (TFG) i Treballs de Fi de Màster (TFM), dels quals, 31 van obtindre matrícula d’honor, en relació a això, també es van entregar els reconeixements als millors TFG i TFM.

Finalment, Puchades va parlar sobre els objectius que té la UPV en matèria de Responsabilitat Social i que tots ells van en la mateixa línia que l’agenda de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides. La Vicerectora va detallar que principalment, per a complir amb aquesta comesa és necessari relacionar-se amb l’entorn i ‘transversalizar’ la responsabilitat. Alguns dels aspectes en els quals s’incideix són la diversitat o la igualtat.

Puchades va assenyalar l’existència de la bossa de voluntariat i la intenció de tindre el reconeixement internacional, per a això ja s’estan gestionant els tràmits necessaris.

Foto: L’Acte d’Obertura va tindre lloc en el Saló de Graus ‘Roberto García Payá’. | Xavi Terol

Advertisements

Send this to a friend