Cocentaina gaudeix del segon dia de Fira

La Fira de Tots Sants de Cocentaina continua funcionant a ple rendiment en aquest 2 de novembre, jornada coneguda popularment en la Vila Comtal com el ‘Dia de les Ànimes’. Durant tot el dissabte podrem continuar gaudint de la oferta que presenten els prop de 700 expositors que estan presents en la 673 edició del Certamen contestà al mateix temps que continuaran les actuacions en punts com el ‘Sol a Sol’, els mercats Medieval i Àrab o el ‘Porrat Valencià’.

Recordar que en la Fira del 2019 també podem visitar un total de 9 exposicions culturals, situades en la seua majoria en el Palau Comtal, mentre que al carrer no podem deixar passar l’ocasió de recórrer els sectors de maquinària agrícola i automoció, turisme, productes típics, ‘Esports Outdoor’ o Noves Tecnologies amb la presència del Campus de la UPV i AITEX. Indicar que els més xicotets també tenen al seu abast les atraccions infantils i nombroses propostes en el ‘Petit Palau’ situat al pati d’armes del Palau Comtal.

“La jornada de l’1 de novembre va ser multitudinària i els carrers de Cocentaina van estar plenes de gent des de primera hora del matí fins a última hora de la nit. El bon temps ha afavorit una gran assistència i aquesta tendència segur que es manté durant tot el cap de setmana”, assegurava a última hora del dia d’ahir l’edil de Fira; Mariona Carbonell. Recordar que aquest segon dia Fira acabarà amb l’actuació de l’Orquestra Titànic en l’espai ‘Fira i Festa’. Serà a partir de la mitjanit al pati de l’Institut Pare Arques.

Send this to a friend