El Femení del Alcoyano continua intractable i ja porta 21 gols en tres partits

El Femení va com un tir en aquesta arrencada de temporada i ja suma tres victòries en tres partits. L’última, per un espectacular 11-1 al Monnegre de Mutxamel. Són ja vint-i-un gols en tres partits per només tres en contra. Una sensacional trajectòria que li porta a encapçalar la classificació del seu grup en Segona Regional compartint lideratge amb el Intercity i el Inprosports Sant Vicente B.

Les de Salva Lledó van eixir molt bé a la trobada, amb un futbol molt ofensiu des del primer moment, que li va permetre avançar-se prompte en el marcador. Lara Selva va marcar als quatre minuts, huit després la mateixa Lara Selva va fer el segon i abans de la primera mitja hora, Iratxe va anotar el tercer. D’ací al descans van pujar altres dos gols més, amb el que les blanc-i-blaves ja guanyaven 5-0 al final del primer temps.

Després del descans, el Femení va eixir amb la mateixa convicció i van aconseguir altres sis gols. En definitiva, partit en el qual el Alcoyano va ser molt superior al seu rival en tots els aspectes, sent el millor partit realitzat fins hui, amb un futbol vistós i efectiu cara a porteria.

EL CADET B ES COL·LOCA SEGON
Tampoc li van malament les coses al Cadet B, que amb el seu contundent triomf d’aquesta última jornada a Alacant a casa del Rácing Akra per 0-4 es col·loca segon del seu grup en Primera Regional. Els blanc-i-blaus se situen a un punt del Penya Madridista d’Ibi, que marxa invicte, i comparteix la segona plaça amb el Celtic Elx C.

Als tres minuts Erik va avançar als blanc-i-blaus, que abans del descans van aconseguir un segon gol per mediació de Javi. Els locals van posar una mica d’oposició en el joc al principi però sense crear massa perill.

En la segona part el Alcoyano va anotar altres dos gols per a arredonir la seua victòria, obra de Petar, que va marcar en els minut 70 i 76. Un resultat final que va poder ser més ampli, si bé una altra vegada es van fallar moltes ocasions mentre que el rival pràcticament només va aconseguir crear perill en accions a pilota parada. Encara que es va jugar amb intensitat, va faltar una mica de més vivor en el seu futbol.