La Nucia, seu central del 25 Rallye Mediterrani

Comencen a revelar-se alguns detalls que envoltaran al 25 Rallye La Nucia-Mediterrani Trofeu Costa Blanca, dècima i penúltima cita del Campionat d’Espanya de rallyes d’asfalt i única prova puntuable que se celebra en la Comunitat.

Serà el 8 i 9 de novembre i per quart any consecutiu tindrà a La Nucia com a seu central. En les espectaculars instal·lacions de la Ciutat Esportiva Camilo Cano se situarà l’organització de la prova.

En concret, el seu flamant estadi Olímpic, estrenat amb motiu de la disputa del Campionat d’Espanya d’atletisme al setembre passat, serviran per a acollir l’oficina de carrera i el parc d’assistència.

La instal·lació del parc d’assistència al costat de l’estadi Olímpic millora les condicions d’accés als afeccionats i també el treball dels equips d’assistència. Es tracta, habitualment, de una zona molt visitada pels afeccionats que, d’aquesta manera, tenen la possibilitat de presenciar el treball tècnic dels equips i tindre un contacte pròxim i directe amb els grans protagonistes de la qual serà la penúltima cita de la temporada.

Després de la disputa del Rallye Santander-Cantàbria, la lluita pel títol ha guanyat en emoció, ja que huit punts són els que separen únicament als dos primers classificats, Pepe López (215 punts) i Iván Arés (207). El campionat arriba a una situació molt similar al passat any, amb Iván Arés i Miguel Fuster en pugna per un títol, que finalment va ser a les mans del pilot de Benidorm.

Foto: La Ciutat Esportiva Camilo Cano, seu central de l’organització del rallye

Send this to a friend