Víctor González manté la quarta plaça de la Copa Kobe després del Rallye Ciutat de Granada

Després de donar per conclosa la temporada com a copilot del madrileny Darío García, amb el qual es va proclamar subcampió d’Espanya de tot terreny en la categoria T1N, Víctor González segueix amb el seu aprenentatge com a pilot en el Campionat d’Espanya de rallyes de terra disputant el passat cap de setmana el Ciutat de Granada, guanyat pel pluricampeón Sebastien Loeb, sent segon Xevi Pons, líder del campionat nacional.

El pilot alcoià va aconseguir acabar segon en la Classe 2 del Regional d’Andalusia, en el qual participa des de la prova de Pozoblanco, mentre que en la Copa Kobe va ser cinqué, que li permet mantindre la quarta plaça de la general d’aquest campionat monomarca.

Les sensacions van ser bones, mantenint aqueixa progressió que segueix des que va començar la temporada, aconseguint retallar novament diferències respecte als equips capdavanters. Alguns xicotets errors li van impedir ser quart, un lloc que haguera fet gust de victòria, donat el nivell dels rivals i la seua curta experiència.

Send this to a friend