L’Alcoyano farà història si gana a l’Hèrcules B

La 56/57 serà recordada com una de les temporades més espectaculars de la història de l’Alcoyano..Aquell any va encadenar deu victòries consecutives, una fita encara no superada. Aquesta vesprada, el Deportivo té l’oportunitat d’igualar aqueix rècord. Afronta (19 hores) enfront de l’Hèrcules B un partit amb molts factors a favor, el principal la seua irresistible trajectòria en aquest primer terç de la lliga, però també el pes de la història.

Davant hi haurà un rival que per no tindre, no té ni camp propi de joc, que disputa els seus partits de prestat segons les circumstàncies.
Davant a l’Alcoyano, ni tan sols ho farà a Alacant, jugarà en El Vincle del Campello, un camp amb homologació FIFA que compta amb gespa artificial d’última generació. El filial herculà no està mal classificat per a ser un equip recentment ascendit. És huité, a només tres punts del segon Alzira. Ha aconseguit resultats interessants com el 3-0 davant el Crevillent, el 1-2 a casa de l’Olímpic o el 3-1 al Eldense, portant dues derrotes, totes dues com a local, 1-2 contra l’Alzira i 0-1 davant el Intercity.

“Es tracta d’un rival complicat, molt disciplinat en el camp, que ha donat continuïtat al treball que va realitzar la passada temporada que va acabar amb ascens i que sap ajuntar-se bé per a després aprofitar les individualitats que té a dalt”, ha explicat Vicente Parras, qui ha vist com està setmana el seu equip li ha donat una nova alegria, ja que ni tan sols perd en els amistosos.
Els blanc-i-blaus van disputar un partit contra la Selecció Valenciana que està preparant la UEFA Regions Cup. L’Alcoyano va véncer 2-1 amb gols de Juli i Camús, un en cada període. El tècnic il·licità va aprofitar per a donar minuts, incloent fins a huit jugadors del juvenil. “La gent està endollada, però hem de tindre molt clar que encara estem molt lluny del nostre objectiu final. Si aconseguim finalment la desena victòria, que siga conseqüència que hem fet bé les coses”.
El bon moment de l’equip suposa tot un dilema per al tècnic a l’hora de fer una alineació. “Beneït dilema”, va confessar ahir.

És molt possible que repetisca onze amb les novetats de Diakité per Jorge Moltó i de Pau Franch, heroi en la victòria contra l’Acer amb el seu ‘hat trick’, per Fran Machado, la lesió del qual del passat diumenge va quedar en un simple colp. “Serà un partit on ens costarà tirar el mur. Tractaren de donar-nos la iniciativa a l’espera que ens equivoquem”.

Vicente *Parras va aprofitar per a parlar ahir de la repercussió més enllà de l’esportiu. “La gent que ha d’ajudar al club ha de reflexionar sobre el car que és una campanya de publicitat a nivell nacional i la publicitat que ha donat aquestes nou victòries. És molt important per a una ciutat com Alcoi comptar amb una institució que li puga representar. Quan es té un patrimoni així, has de protegir-lo i ajudar-lo perquè tire avant”.

Send this to a friend