L’Orxa acollirà aquest diumenge un renovat ‘Mercat de Canèssia’

Diumenge que ve 27 d’octubre L’Orxa acollirà el Mercat de Canèssia. En aquesta ocasió el mercat ofereix una àmplia programació amb diverses activitats que finalitzaran a la vesprada.

Cal ressaltar que la inauguració del ‘Mercat Valencià’ serà a les 10 del matí i comptarà amb la presència dels ‘cabuts’ Concepció i Batiste. L’acte donarà principi a l’ajuntament i transcorrerà fins a la plaça de l’Església. A les 11.30 hores hi haurà danses, a càrrec del grup de Danses Perputxent que comptarà amb la col·laboració del balladors de Muro i Bocairent.

Les actuacions seguiran a les 12.30 hores amb l’actuació del grup ENA PALATAL, que en el seu repertori compta amb cançons de Joaquín Sabina, Celtes Curts, L’Arrel, Els Rodríguez, Rosendo, The Beatles, Coti, Pirates, REM, M-Clan, Herois del Silenci, Tronc i Els Rebels, entre molts altres. A les cinc de la vesprada serà de nou el torn per a les danses.

A més, d’11 a 15 i de 17 a 19 hores, hi haurà Ludoteca i tallers de torn de dolçaines, torn de fang, espart i pirograbado en fusta. Aquestes activitats seran a càrrec de la Farigola Produccions, una empresa amb una gran trajectòria que ofereix serveis per a atendre tot tipus d’esdeveniments i activitats lúdiques, culturals, artístiques, d’oci,infantils, formatives…

Foto: Una anterior edició del ‘Mercat’.

Send this to a friend