Teatre de la mà dels Salesians amb Tesalín

El teatre a Alcoi compta amb un grup molt assenyalat i destacat que inculca aquest art als més xicotets i que manté la seua formació any rere any, i que fins i tot, aconsegueix mantindre el llaç amb ells quan ja són adults.

El nom propi d’aquest grup és Tesalín, que es gesta en les entranyes del col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer des de fa ja quasi quatre dècades, posat que aquesta temporada Tesalín compleix la seua 36 aniversari.

Al voltant de 150 alumnes d’aquest centre formen part del projecte d’enguany. Des d’Infantil a Secundària passant per Primària, fins i tot estudiants de Batxiller i alguns que estan en el seu primer curs universitari es mantenen lligats a Tesalín.
Qualsevol edat és bona per a formar part d’aquest projecte que, amb el pas del temps, s’ha convertit en una pedrera d’actors.

Els alumnes que formen part d’aquest taller de teatre s’endinsen en un món de creativitat cada temporada, en la qual cada any preparen algunes obres, sent la primera d’enguany ‘El Bressol del Messies’, prevista per al 13 i 14 de desembre.

El joc i la participació són fonamentals per al teatre enfocat a xiquets i tots dos pilars formen part de l’èxit de Tesalín, el qual transcendeix la xifra de l’edat i hi ha alguns pares, ex alumnes del centre, que encara segueixen lligats a aquest grup i que participaran el pròxim 9 de novembre en TeatrAm, el primer festival de teatre amateur que se celebra a Alcoi.

D’altra banda, per a Tesalín també és molt important la col·laboració i implicació amb altres entitats i és per això que quan sorgeix l’oportunitat de participar en algun esdeveniment o col·laborar amb altres grups no dubten a donar una resposta positiva.

Send this to a friend