L’Infantil B del CFC Ciutat Alcoi aconsegueix marcar huit gols en la seua estrena de lliga

L’Infantil B de Jiménez i Cristian Hervás va tindre una estrena de lliga a cor què vols. Com a local va aconseguir derrotar 8-2 al Canals Promeses B. Van aconseguir posar-se prompte per davant en el marcador, ja que als dos minuts i després d’un robatori de pilota, si inaugurava el marcador després d’una bona jugada trenada de tot l’atac. Aquest gol va estimular a l’equip, que es va vindre a dalt, la qual cosa va fer que es vera un futbol de molt de nivell, fregant-se l’excel·lència.

No obstant això, va arribar la relaxació, que va aprofitar el Canals Promeses per a marcar, després d’una bona acció del seu extrem. Pese al gol, el marcador continuava sent folgat per a l’Infantil B, que va continuar treballant i per moments l’equip va arribar a agradar-se, amb bon joc i compromís. Van ser els valencians els qui van tancar el marcador després de un excel·lent centre que l’extrem va enganxar de primeres, aconseguint així un golàs. Bon debut per a un equip que s’estrena enguany en futbol 11.

MANETA COM A VISITANT
També li van ser molt bé les coses a l’Alevín A de Dani, Álvaro i Cristian Molina. Van sumar la seua primera victòria de la temporada com a visitants després de véncer 1-5 a casa de L’Olleria C.

El CFC Ciutat Alcoi va jugar un partit molt seriós i tractant d’arribar a la porteria contrària amb un joc combinatiu. No obstant això, la falta d’encert cara a porteria va fer que l’equip s’anara al descans amb un resultat curt.

Aquests joves jugadors van fer un passet més per a aconseguir el seu objectiu, que no és un altre que continuen creixent com a futbolistes, però sobretot com a persones més enllà dels resultats aconseguits.