El Patín Alcodiam es queda a mig fer en el primer partit contra el Shum Massanet

Primer partit i primer bany de realitat per al Alcodiam. Qui pensava que la temporada anava a ser un passeig per als de Lorenzo Pastor, des del dissabte començarà tindre un altre pensament. No és que l’empat o el partit dels de Lorenzo Pastor conviden al pessimisme, ni molt menys, però la visita del Shum Massanet va posar les coses en el seu lloc.

El Alcodiam es va quedar a mig fer en la seua estrena. Potser si Ferran Formatjé haguera convertit no ja els seus dos directes, només amb què haguera encertat en un, o la parella arbitral no s’haguera tret de la cistella una excusa per a anul·lar el gol de Gonzalo Pérez amb 2-2 en el marcador, ara segurament estaríem parlant d’una altra manera, però la veritat és que els blaugrana no van trobar el camí del gol i el van acabar pagant amb aqueix empat final, un resultat que no és el desitjat però que tampoc és tan dolent si tenim en compte que davant estava un rival de la seua lliga.

El Alcodiam va tindre una arrencada de partit espectacular. Els de Lorenzo Pastor van ser una màquina d’atacar. Una efervescència inicial que es va anar apagant amb el pas dels minuts mentre aqueix primer gol se li resistia malgrat les clares ocasions que es generaven.

Les envestides visitants, van obligar al Alcodiam a resguardar la seua part de darrere amb tres defensors i deixant només a dalt a Gonzalo Pérez. L’asturià, que va estar molt vigilat tota la trobada, va aconseguir a la fi el seu objectiu i va posar per davant als blaugrana tres minuts després. Llavors el partit va entrar en una fase d’anada i volta que no va beneficiar al Alcodiam.

Ferran Formatjé va malgastar l’ocasió de posar el 3-1 després de la blava a Roger Presas, a continuació blava per a Gonzalo Pérez i Raúl Pelícano va posar el 2-2. Amb l’emoció desbordada, gol anul·lat a Gonzalo Pérez amb polèmica i a tres del final, blau per a Jordi Galà i Ferran Formatjé de nou falla. Esment a part va meréixer l’actuació de Guiri, que va estar superlatiu amb diverses parades de molt de mèrit.

Foto: Pere Cañellas va marcar el primer gol de la temporada | ALDEMAR

Send this to a friend