Àngel Lluís Ferrando alçarà la batuta i Jordi Sellés signarà el cartell de Festes de Moros i Cristians d’Alcoi

angel_lluis_web.jpg

L’Ajuntament d’Alcoi va donar a conéixer ahir dos dels noms propis dels Moros i Cristians de l’any que ve amb l’elecció del director de l’Himne i de l’autor del cartell.

Dos alcoians, amb una dilatada trajectòria en els seus respectius camps. Es tracta de Àngel Lluís Ferrando, qui alçarà la batuta en la Plaça d’Espanya el 24 d’abril de 2020, i de Jordi Sellés, qui il·lustrarà i plasmarà la imatge del cartell de les festes.

angel_lluis_web.jpg

L’edil de festes, Carol Ortiz, explica, respecte a les dues persones triades que són “molt adequades per als llocs que exerciran, els dos mereixen aquest reconeixement després d’una llarga trajectòria. Àngel Lluís és un director que ha renovat la manera de fer concerts de banda a la nostra ciutat, innovant i donant-los un valor afegit i Jordi Sellés, fa anys que és un dels més destacats dibuixants alcoians. Amb aquest nomenament volem reconéixer la trajectòria dels dos”.

Per part seua, Ferrando serà el 55é director de l’Himne de Festes després de ser el triat per a estar al capdavant d’un dels actes més emotius dels Moros i Cristians. Ferrando és titulat superior en Direcció d’orquestra i musicologia. Actualment, i des de l’any 2007, és director de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi.

En el cas de Jordi Sellés, el dibuixant defineix la seua obra com a realista, intimista i personal, se sent especialment còmode en la il·lustració al llapis. A més, ha fet treballs per a llibres i publicacions i també està vinculat al disseny de vestuari i atrezzo per als Moros i Cristians.

Advertisements

Send this to a friend