Primer taller relacionat amb el projecte ‘Casa’ del premi ‘Llançadora’ en l’IVAM CADA Alcoi

Una de les beques ‘Llançadora’, la premiada en la categoria de projecte musical, comença a donar els seus fruits amb el primer taller participatiu que es va organitzar dissabte passat en l’IVAM CADA Alcoi, d’11 a 13’30 hores, a càrrec de Magda Arques, llicenciada en Belles arts i professora de l’Escola d’Art Superior i Disseny (EASD).

Aquesta activitat és complementària i està inclosa dins del projecte ‘C A S A’ d’Estela Tormo, guanyadora del premi ‘Llançadora’ i membre del grup alcoià Júlia.

Precisament, en el taller va fer un repàs sobre els processos artístics que van prendre part en la creació dels dissenys dels anteriors discos de Júlia. D’altra banda, aquesta activitat va servir per a avançar una part del treball i la investigació que dirigirà el futur disseny de ‘Casa’, nom del pròxim disc del grup alcoià.

L’activitat, impartida per Magda Arques, va rebre el nom de ‘El fantasma de la màquina’ i va consistir en la combinació teòrica i pràctica sobre els límits de la màquina, la persona, l’experimentació, l’espontaneïtat i els diferents materials sobre els quals es pot treballar. En els pròxims mesos hi haurà més activitats relacionades amb la producció musical o el disseny gràfic.

Foto: Disseny del disc de Júlia

Send this to a friend