Quatre nous facultatius s’incorporen a l’Hospital d’Alcoi

La Conselleria de Sanitat ha reforçat la plantilla de l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi gràcies a la incorporació de quatre nous professionals, metges especialistes, en aquells serveis amb major demanda assistencial. Més concretament, els nous especialistes reforçaran el servei d’Urgències, així com el de Rehabilitació i Medicina Física, Anestèsia i Reanimació, al costat del d’Urologia.

L’objectiu d’aquesta mesura, segons han informat des de la gerència del departament de Salut d’Alcoi, és “adaptar els recursos a les necessitats actuals assistencials, per això la incorporació d’aquests professionals suposa una millora en l’atenció sanitària que reben els usuaris”.

Cal recordar que especialment el servei d’Urgències s’ha vist col·lapsat en els últims mesos, motivant fins i tot la renúncia del responsable del servei. Tal com s’ha vingut informant, aquest problema al costat d’una llarga llista de denúncies per part dels propis sanitaris, recolzats a més pels sindicats, van portar al cessament de la gerent del departament, Roser Falip, al costat de tot el seu equip directiu.

NOU EQUIP DIRECTIU
El nou gerent, Enrique Barbeito, ja compta amb nous companys en la direcció de l’àrea de salut. El director d’Assistència especialitzada nomenat per la Conselleria és José Enrique Soriano, mentre que en Atenció Primària figura Carlos Vilaplana.

A ells se sumen la directora d’Infermeria, que serà María Luisa Mora, mentre que el de director de Gestió recau en mans del doctor Antonio García Juan. La nova gerència funciona des d’aquesta mateixa setmana.

Foto: El servei d’Urgències és dels més necessitats a nivell de personal | Arxiu

Advertisements

Send this to a friend