CD Alcoyano: Un altre mur per a derrocar

Amb el serial de l’eliminatòria enfront del Castelló encara en els despatxos, l’Alcoyano s’aferra a la seua realitat que no és una altra que la lliga, on les coses li van d’allò més bé. Aqueixes huit victòries són el suficient aval per a pensar que aquesta vesprada (18 hores) s’espera una altra gran vesprada en el Collao.

Qui ho visita és l’Acero, un històric del futbol valencià que tracta de sobreviure en la categoria que millor li defineix, amb un equip pensat per a la permanència que compta en les seues files amb una de les perles d’aquesta lliga, el davanter veneçolà Marco Farisato, que després de ser una de les sensacions de la segona part de la passada temporada va fitxar aquest estiu per Llevant per a la seua filial i ha acabat tornant al conjunt del Port de Sagunt, però ara en qualitat de cedit.

Format a l’escola del València, l’atacant compta amb experiència en Segona B després de vestir les samarretes de Cartagena i València B, a més de jugar a Orihuela i Alzira. Aquesta temporada ja porta marcats quatre dels set gols que ha aconseguit l’Acero.

“Són un equip que estan fent les coses bé”, ha advertit Vicente Parras dels valencians, “que porta cinc partits sense perdre i que només ha encaixat cinc gols. A més, els pocs que aconsegueixen, els rendibilitza bé. Segurament vindran a fer el partit el més llarg possible, jugar lent i estar tancats”.

Juli torna a ser baixa. L’atacant ja està millor però el tècnic prefereix no arriscar i cerca protegir-li perquè no tinga una recaiguda. La setmana ha vingut molt bé perquè jugadors com Pau Franch, molt castigat pels rivals en les últimes trobades, poguera recuperar-se i per a estar en perfectes condicions.

Foto: Pau Franch serà la referència de l’equip en atac. | Arxiu

Send this to a friend