Ibi reúne a los mejores pilotos de la velocidad en montaña

Ibi serà aquest cap de setmana la capità de la velocitat en muntanya de l’automobilisme nacional. La veïna localitat acull el desenllaç del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM) i de la Comunitat Valenciana. Serà durant la celebració de la Pujada a les Revoltes d’Ibi-Trofeu Vila del Joguet, última prova del campionat que reunirà un total de mig centenar de pilots.

Serà la segona vegada que Ibi siga la localitat triada per a aquest final de temporada i es preveu un gran èxit de públic. L’any passat la cita va congregar a més de 13.000 persones veient les carreres en directe. Un gran èxit que va estar acompanyat d’un alt nivell organitzatiu, sent molts els pilots que van considerar la carrera d’Ibi com una de les millors de la temporada, “amb una organització de deu”, com va recalcar aquesta setmana el pilot càntabre Mario Asenjo en la presentació de la prova, que va reunir, a més de l’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, a Vicente Cabanes en representació de la Federació Espanyola d’Automobilisme; Pedro Martínez, president de l’Automòbil Club Alacant, entitat organitzadora de la prova, així com el regidor d’esports d’Ibi, Pepe Palau, i Manuel Sánchez, director de la carrera.

Aquesta edició, com a novetat a nivell organitzatiu, s’ha augmentat a 180 persones el dispositiu de seguretat, a més s’ha instal·lat un doble guarda rail en el tram del recorregut, alguna cosa que també repercuteix en benefici dels vehicles que normalment transiten per aquesta carretera.

Foto: Un dels prototips participants en la passada edició de la prova.

Send this to a friend