Néstor Abad: pare i olímpic, la mateixa setmana

Néstor Abad no entén de tòpics i menys en la vida. Va ser un esportista precoç, amb 14 anys va agafar les maletes i es va anar a Madrid a la recerca d’un somni, i amb tot just 20, una edat en la qual un esportista d’elit ni pensa en l’estabilitat familiar, es va convertir en el primer gimnasta espanyol amb dedicació exclusiva al seu esport i la condició de pare. La setmana passada a Stuttgart, quan anava a disputar la seua segona final consecutiva d’un concurs complet, va trencar una nova barrera, convertint-se en pare per segona vegada, ara d’una xiqueta.

Lis, que és el nom amb el qual ha vingut a aquest món, ha arribat amb un pa sota el braç, ja que el seu naixement es va produir uns pocs dies després que el seu pare contribuïra amb la millor puntuació de l’equip al fet que la Selecció Espanyola tornara a una Olimpíada després de l’absència de Riu 2016, amb el que l’alcoià disputarà els seus segons Jocs consecutius el pròxim estiu a Tòquio 2020.

Va ocórrer instants abans d’iniciar la seua participació en la final de l’All Around. Néstor Abad va tornar a ser per segon Mundial consecutiu l’únic gimnasta espanyol a classificar-se entre els vint-i-quatre millors que anaven a disputar el concurs complet amb els sis aparells. L’alcoià, que s’havia passat tot el dia pendent del mòbil, no va poder evitar tirar una última ullada i va ser quan va veure un whatsapp en la qual apareixia la foto de la seua filla nounada.

Foto: Néstor Abad durant la seua participació en el Mundial de Stuttgart.

Send this to a friend